logo
Med fokus på design
Livet, akkurat som hjemmet ditt, er et blankt lerret for kunsten å leve vakkert. Det kan forvandles til akkurat hva du ønsker deg, hvis du er modig nok til å sette fantasien fri.
Følg og del

I GOVERNATOdesign skreddersyr vi våre tjenester slik at de er spesialtilpasset kundens ønsker og behov. Våre tjenester dekker hele omfanget av designerprosessen – fra A til Å. Med vår hjelp, kan du i praksis flytte rett inn i ditt drømmehjem eller kontorlokale. Vi bistår med alt fra møblering og innkjøp til romplanlegging, dekorasjon og montering/ferdigstillelse. Du kan også rådføre deg med oss dersom du trenger hjelp ved nybygg eller renovering. Vår visjon og ekspertise kan hjelpe deg til å se muligheter du kanskje ikke var klar over.


Prosess

GOVERNATOdesign benytter en linjeformet prosess med nær kontakt med sluttkunden. Med oss kan du føle deg trygg på at prosjektet blir levert i henhold til dine forventninger. Vi oppfordrer til innspill og spørsmål – et levende rom skapes sammen. Det første steget i prosessen innebærer å bistå med å lage et budsjett, gjerne per rom. Ut ifra budsjettet, kundens ønsker og rommets funksjonalitet lager vi et moodboard eller en 3D tegning. Her jobber vi tett med kunden for å reflektere stemningen og komme med visuelle eksempler på materialvalg, farger, møbler, tekstiler og tilbehør som komplementerer rommet. Når vi har kommet frem til det ønskede resultatet, kan vi også bistå i innkjøpsprosessen. Vi har direkte avtaler med mange leverandører av tekstil, tilbehør og møbler og kan levere mye av dette direkte fra leverandør til fordelaktige priser. Vi organiserer deretter montering og ferdigstiller prosjektet så kunden kan flytte rett inn.

Det er fullt mulig å bruke vår ekspertise på deler av prosessen. Ta kontakt for tilbud så finner vi en løsning som passer dine ønsker og behov.

Innkjøp

Personlig shopping og innkjøp er en av våre spesialiteter og noe våre kunder setter stor pris på. Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet gode relasjoner med de fleste leverandører, møbelbutikker og eksklusive merkevarene i Norge. Vi bistår også med import av varer fra utlandet. Som vår kunde får du gode innkjøpsavtaler og rabatter. Ved å benytte deg av denne tjenesten guider vi deg gjennom kjøpsprosessen og sørger for at du får varene du ønsker deg til riktig pris. Vi kan også være bindeleddet med møbelsnekkere og hjelper deg gjerne med egendesignede varer.

 

”Nothing haunts us like the things we didn’t buy.”

Governato Design, Moodboard
LET’S GO CREATE SOMETHING BEAUTIFUL