logo
Med fokus på design
Livet, akkurat som hjemmet ditt, er et blankt lerret for kunsten å leve vakkert. Det kan forvandles til akkurat hva du ønsker deg, hvis du er modig nok til å sette fantasien fri.
Følg og del

”The difference between style and fashion is quality”

– Giorgio Armani

Etter flere år i utlandet, med hovedbase i Midtøsten har interiørstylist Angela Z. Governato fått muligheten til å utforske og gjøre seg kjent med de fleste stilarter. Hun henter inspirasjon fra alle verdensdeler i sitt kreative arbeid. Stylistens norsk/italienske bakgrunn har resultert i en unik stilart og et kontinentalt uttrykk. Angela har jobbet sammen med de beste innen retail i Midtøsten, THE One – Total Home Experience. Hun er grunnleggeren av GOVERNATOdesign og brakte selskapet til Dubai i 2006 og nå tilbake til Norge.

Angela har lang erfaring og kompetanse innen boligstyling, kommersiell interiørdesign, samt visual merchandising for store kjeder og varehus. Hun er opptatt av å lytte til kunden, og å skape en unik design som er skreddersydd etter kundens behov. Kjennetegnet til Angela er at hun har fokus på kvalitet i alle ledd og skaper et personlig uttrykk ved å bruke spennende detaljer og teksturvariasjon.

”Your home should tell the story of who you are , and be a collection of what you love.”

AngelaZGovernato2019
Signatur - Angela Governato
LET’S GO CREATE SOMETHING BEAUTIFUL